Blackweek в процес на изпълнение - доставка на поръчките до 3 работни дни. Благодарим ви за търпението!
Безплатна доставка до Полша от 200 PLN Доставка в рамките на 24 часа Международна доставка на ниска цена На пазара от 2005 г. Blog Помощ Категории Производители MENU Blog Количка за пазаруване

Количката ви за пазаруване е празна!

SWANSON Lactobacillus Gasseri 60 капсули.

Swanson Lactobacillus Gasseri 60 капачки.

0.00 (Прегледи 0)
18,02 лв 0,30 лв / Порция
Наличност: Няма в наличност
Описание
  • Намаляване на мазнините без диета и тренировки!
  • Бактерии за подпомагане на културизма
  • Безопасна подкрепа за намаляване на мазнините
  • Регулиране на метаболизма на лептина
  • Неинвазивно ускоряване на обмяната на веществата
  • Оптимизиране на възпалителните процеси
  • Регенерация на чревната лигавица
  • Ефективна доза бактерии само в една капсула
  • Технологично усъвършенствани капсули DRcaps®

Swanson Lactobacillus Gasseri е хранителна добавка с 3 милиарда КОЕ от пробиотичните бактерии Lactobacillus Gasseri на капсула.

Lactobacillus Gasseri - щам млечнокисели бактерии с пробиотични свойства от семейство Lactobacillus. Поради уникалното си въздействие върху човешкия организъм той е известен като "фитнес пробиотик", който подпомага намаляването на мазнините независимо от други фактори. Благодарение на способността си да произвежда млечна киселина, тя има благоприятен ефект върху чревната функция и състоянието на лигавиците.

Фитнес пробиотик
Това наименование се е наложило за бактерията Lactobacillus Gasseri поради добре документирания в научни изследвания ефект, подпомагащ намаляването на мазнините. В едно от изпитванията участниците в теста са разделени на три групи, които получават порция кисело мляко: Gasseri на грам кисело мляко, 10 милиарда CFU от същата бактерия и контролна група, която получава обикновено кисело мляко. В изследването са участвали лица с повишен индекс на телесната маса BMI. По време на контролните измервания след тримесечното изследване в пробиотичните групи е отбелязана 8% загуба на висцерални мазнини! Струва си да се отбележи, че въвеждането на пробиотика е било единствената интервенция; участниците в проучването не са променили диетата си или активността си. При това ефектите на групите с ниски и високи дози са били почти идентични, което предполага, че не е необходимо да се добавят големи количества пробиотик.

Ефекти върху лептина и възпалителните процеси
При мишки със затлъстяване е установен ефектът от доставката на L. Gasseri по време на диета с високо съдържание на мазнини. След 12-седмичен опит анализът на броя на макрофагите в мастната тъкан показва значително намаляване на броя им в пробиотичната група в сравнение с контролната група. Освен това беше отбелязано, че пробиотикът е довел и до подобряване на съотношението на активираните възпалителни макрофаги М1 към общия им брой. Друго интересно явление е понижаването на експресията на гените, кодиращи синтеза на възпалителни фактори като IL-6 и TNF-алфа. Сякаш това не е достатъчно, нивата на глюкозата на гладно също са подобрени от пробиотика. Тези данни показват противовъзпалителен ефект, който може да се изрази в по-ефективно намаляване на мазнините и постигане на общи ползи за здравето.

L. Gasseri може да окаже влияние и върху подобряването на чувствителността към лептина. Лептинът е хормон, произвеждан от мастната тъкан, който, когато достигне до мозъка, предава сигнал за ситост и за това, че можем да спрем да се храним, защото вече сме се нахранили достатъчно. Освен че управлява усещането за ситост или липсата на такова, той също така влияе значително върху скоростта на метаболизма. Подобрената чувствителност към този хормон може да доведе до по-лесен контрол на диетата и много по-ефективно изгаряне на мазнините.

Универсално приложение
Подпомагайки метаболизма независимо от други фактори, този щам може да се използва по време на всеки тренировъчен период. По този начин той не само ще бъде чудесно допълнение към диета и тренировки, насочени към намаляване на мазнините, но също така може да забави натрупването на мазнини в периода на изграждане на мускулна маса, когато приемът на калории е много по-висок. Може да се използва и при хора, които изобщо не тренират, като например възрастни хора или по време на рехабилитация след тежка травма или злополука, за да се намали вредното въздействие на малкото упражнения върху състава на тялото.

Подкрепа за храносмилателната система
L. Gasseri, тъй като са млечнокисели бактерии, имат способността да произвеждат млечна киселина в резултат на процеса на ферментация на въглехидратите. И именно тази млечна киселина има регенериращи свойства за лигавицата, покриваща повърхността на червата, чието състояние е от първостепенно значение за плътността на чревната бариера и защитата на организма от проникване на вредни агенти в кръвообращението. По-доброто състояние на лигавицата означава и по-ефективна подвижност на стомашно-чревния тракт и по-ефективно усвояване на храната. Млечната киселина може също така да понижи рН в дебелото черво, което позволява по-ефективна борба с патогенните бактерии.

Технология DRcaps®
Специално разработените капсули, в които Swanson е поставил своята добавка, са предназначени да предпазят бактериите от потенциално вредни фактори, с които те могат да се сблъскат по пътя си към дебелото черво, където те могат само да проявят своето въздействие. Капсулите DRcaps® са устойчиви на стомашната киселина, която е смъртоносна за много бактерии. Използването на тази технология означава, че бактериите се освобождават едва в края на пътуването си, по време на което могат да изчакат безопасно в капсулата, предпазвайки се от всякаква опасност.

Swanson Lactobacillus Gasseriсе препоръчва за хора, които искат да подобрят физиката си на ниска цена и да подпомогнат редуцирането на мазнините, без да правят компромис със здравето си, и дори да се възползват от ползите за здравето. Той показва благоприятен ефект, напълно независим от други фактори като снабдяване с енергия или физическа активност. Следователно може да се използва във всяка ситуация. Той ще работи еднакво добре както за спортисти, които намаляват теглото си, така и за тези, които изграждат мускулна маса, за да забавят натрупването на мазнини, и за неспортуващи, като например възрастни хора, за да се предотврати достигането на нива на мастност, които биха могли да застрашат здравето.

60порциипакетирани
1 1 порция
Компоненти
Хранителна информация
*Стойност на дневния прием за възрастен човек.
Компоненти

Набухвател (микрокристална целулоза), капсула (хипромелоза), антислепващ агент (магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид).

Допълнителна информация
Големина на опаковката: 60 капсули Големина на порцията: 1 капсулаБрой порции в опаковка: 60 Размер напорцията: 1 капсула % RWS Lactobacillus gasseri 3 млрд. живи организми
Производител и дистрибутор

Производител:
Swanson Health Products
4075 40th Ave S
P.O. Box 2803
Fargo, ND 58108-2803


Dystrubutor:
PRO SPORT s.c.
M. Majdaniec,
M. Filarski
Pogodna 18
71-376 Szczecin

Свързани продукти